Scoala de soferi AUTOTNC beneficiaza de o flota auto variata, oferind astfel o multime de optiuni in alegerea autoturizmului preferat de catre practicat.

Autoturismul Mercedes C270

Este negresit o masina in care te simti privilegiat. Autoturismul Mercedes c270 are o eleganta atat exterioara dar mai ales interioara, prin generozitatea spatiului si tapiteria din piele. Confortul, manevrabilitatea si o instruire proactiva fac acest autoturism sa fie, probabil, cel mai dorit de cursantii nostri.

Autoturismul Mercedes ML270

Are o tinuta de drum impecabila, ingaduitor cu surprizele drumurilor romanesti. Are o directie precisa, e rafinat si voluminos in interior. Sistemul de aer conditionat si celelalte optiuni cu care autoturismul este dotat va ofera intreg confortul.

 

Autoturismul Mercedes A200

Nu va lasati pacaliti de dimensiunile reduse ale acestei masini! Motorul turbo din dotare executa cu stil dorinta soferului sau in traficul dificil. Este o masina care imbina in mod placut eleganta  si calitatea germana cu manevrabilitatea unui model sport, este amuzant de condus si cu siguranta atrage privirile pe orice drum !

Autoturismul Seat Leon

Este practic, curat, confortabil si iti ofera aer conditionat la nevoie. Cu o functionalitate impecabila, cu o aerodinamica ce o face sa para mai sportiva, aceasta masina se distinge cu stil in traficul aglomerat. Acast autoturism dezvolta un interes din ce in ce mai mare din partea cursantiilor nostri.

Autoturismul Skoda Superb

Mai puțin celebră decât modelele Octavia și Fabia, Skoda Superb este însă un exemplu de spațiu și confort la un preț acceptabil. Este un automobil mare, care nu este pe gustul tuturor și dificil uneori de manevrat în oraș.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com