imagine reprezentativa

CINE SUNTEM

Suntem o echipa de profesionisti cu o viziune puternica care va ofera suportul necesar pentru a obtine permisul de conducere. Experienta si priceperea noastra ne face sa fim cei mai buni din domeniu. AUTOTNC este o scoala de soferi autorizata conform normelor europene , pentru a preda educatia rutiera si a practica impreuna cu elevul arta de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Tocmai pentru ca stim ce inseamna sa aveti un start in forta in ceea ce priveste cursurile de la scoala noastra de soferi va oferim tot suportul necesar pentru a deveni un absolvent de exceptie si sa obtineti permisul de conducere cat mai usor.

Toate acestea vin contopite in cadrul Scoala de soferi Drive AUTOTNC. Aceasta vine in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumneavoastra printr-un inalt profesionalism menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este aceea de a ajuta cursanti sa inteleaga si sa isi deprinda regulamentul rutier. Vrem sa formam conducatori auto disciplinati si responsabili. Vream sa va depasim asteptarile si sa reusim sa va invatam tainele conducerii unui autovehicul. Noi va oferim seriozitate, incredere, respect, munca in echipa si integritate.

Acestea sunt caracteristicile pe care vi le oferim pentru a ne asigura de succesul dumneavoastra. Instructorii nostri sunt adevarati profesionisti cu o pregatire excelenta si ireprosabila dar si cu o experienta bogata in conducerea autovehiculelor. Ei va vor invata tot ce trebuie sa stiti despre condus tocmai pentru ca stim care sunt implicatiile si riscurile la care se expune o persoana atunci cand se afla in trafic

imagine reprezentativa 2
banner scoala

CE VA OFERIM

Scoala de soferi AUTOTNC este accesibila oricui doreste sa obtina permisul de conducere. Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii complete oferite de o echipa de profesionisti. Dispunem de sala de curs dotata cu echipamente moderne, conform standardelor, parc auto diversificat,  manuale actualizate si alte suporturi de curs.

Cursurile noastre se bazeaza in totalitate pe experienta si pe valorificarea cunostintelor noastre astfel incat sa fie in ajutorul dumneavoastra.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com